Vergelijk je zorgverzekering als je ZZPer bent

Ook als ZZP’er is het verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Een zorgverzekering bestaat uit een basispakket en een eventueel aanvullend pakket. Deze pakketten worden opgesteld door de overheid en veranderen op jaarlijkse basis. De veranderingen van deze pakketten zijn terug te vinden in de polis, waar alle gegevens van je verzekering te vinden zijn. Hoewel de basisverzekeringen en aanvullende pakketten volgens de overheid allemaal hetzelfde moeten zijn zit er toch een verschil in prijs van de verzekeraar. Het is belangrijk dat je deze verschillen kent en door zorgverzekeringen te vergelijken de laagste premie vindt!

Vergelijk je zorgverzekering voor de laagste premie!

Er zijn verschillende verzekeraars op de markt die allemaal hetzelfde pakket aanbieden. Voor veel mensen is dit een raar idee, maar eigenlijk is het best logisch. De verschillende verzekeraars concurreren met elkaar om de beste zorg te geven tegen de laagste prijs. Dit houdt de kwaliteit van de zorg hoog en de kosten laag. Vergelijk je zorgverzekering en je komt erachter dat er in premie erg veel verschil zit tussen de goedkoopste en de duurste basisverzekering. Hoewel de dekking van deze pakketten precies hetzelfde is zit er natuurlijk wel een verschil bij waar je terecht kan.

Bij de goedkoopste zorgverzekering kan je vaak terecht bij een stuk minder zorginstellingen vergeleken met de duurdere. Daarom is het altijd verstandig om niet alleen naar de premie te kijken maar ook naar de polis. Op de website van Zorgverzekerinq.nl kan je alle details van de verzekering met elkaar vergelijken en aan de hand hiervan de beste keuze maken. Vergelijk je zorgverzekering om zeker te weten dat je zorgverzekering alles bevat wat je nodig hebt tegen de laagste prijs. Het komt namelijk nog wel eens voor dat twee verzekeraars precies dezelfde pakketten aanbieden maar de prijzen verschillen.

De aanvullende pakketten van een zorgverzekeraar kunnen ook erg verschillen in prijs. Als je een vaste klant bent bij de huisarts, bij het ziekenhuis of de fysiotherapeut is het verstandig om een aanvullend pakket te kiezen. Bij een aanvullend pakket worden bepaalde kosten meer gedekt en heb je ben je minder geld kwijt aan deze zaken. De premie per maand wordt natuurlijk wel iets hoger. Het tegenovergestelde geldt ook. Kom je nooit in het ziekenhuis en amper bij de huisarts? Een goedkope basisverzekering is dan echt geschikt voor jou. Vergelijk je zorgverzekering en kom erachter dat je per maand veel geld kan besparen.

Vergelijk je zorgverzekering

Verzekeraars vergelijken als ZZP’er

Ook als je ZZP werkt in de zorg is het verstandig om verzekeringen te vergelijken. Als je werkt in de zorg is het verstandig om verzekerd te gaan werken zodat je zeker weet dat je betaald krijgt voor de zorg die je geeft. Daarnaast hoeven de klanten ook niet te veel betaald te krijgen en worden ze (deels) vergoed. Door je diensten aan te bieden via een zorgaanbieder word je gedekt door bepaalde verzekeraars en weet je dat je betaald wordt. Je kan zelf een overeenkomst sluiten met een zorgaanbieder of kantoor om de verzorging, verpleging of begeleiding van je klanten te verzekeren.